У Херсоні можна подорожувати машиною часу

12 Липня 2017 15:26

В Херсонському краєзнавчому музеї протягом червня та липня проходить акція «Канікули в музеї». Щотижня для дітей з батьками пропонуються цікаві теми у різних майстер-класах. В одному з таких занять маленьким відвідувачі поринають у загадковий світ античної епохи!

Спочатку діти представляють собі великий та гарний апельсиновий гай, потім виготовляють фрагменти фрески із зображенням червонолакового дельфіна. На второчу етапі – знайомство з деякими фактами з життя давніх греків та римлян: наче у машині часу діти подорожують в уяві та переносяться на 2500 років тому назад і дізнаються, в яких будинках жили, на чому спали та сиділи, які обов’язки мали чоловіки і жінки, які імена давали своїм дітям, як проходило навчання, яку їжу їли, який посуд використовували.

Третій етап – огляд виставки «Степова Еллада». Учасники историчної майстерні продовжують подорож через оригінальні предмети тих часів. Наприкінці заходу фахівці музею влаштовують разом зі школярами неймовірну фотосесію в хітонах, капелюхах та зі списами! Краєзнавчий музей чекає на всіх охочих весело та змістовно проводити канікули в музеї! Попередній запис за телефоном: 22-99-47.