Канадський експерт вчитиме експорту підприємців Херсонщини

4 Липня 2017 07:02

Директор Канадсько-української торгової палати Емма Турос навчить експорту підприємців Півдня України. Зустріч з підприємцями Одеської, Миколаївської, Херсонської областей на тему «Експорт українських товарів до Канади. Практичні випадки з перших вуст» відбудеться в Херсоні 4 липня об 11 годині за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 7 (Конгрес-хол).

Головною метою зустрічі є надання підприємцям практичних порад з експорту товару до Канади, в чому є нагальна потреба. Детальна інформація, реєстрація та контакти є на сайті заходу http://cucc-event.trust-canada.net

В процесі заходу будуть дані відповіді на питання, що стосуються експорту до Канади. Розроблений посібник, в якому висвітлено чіткий план результатом реалізації якого є успішний експорт товарів до Канади.

Потреба проведення цієї зустрічі викликана тим, що є необхідність в розповсюдженні детальної інформації щодо експортування товарів до Канади. Вже сьогодні є можливість реалізовувати свою продукцію в Канаді, і організатори бажають дати відповідь на питання «як це зробити?». Нам боляче чути, що на сьогодні 90% експорту України це сировина. Західні країни виробляють високоякісні товари, які потім ми імпортуємо оплачуючи їх виробничий цикл та закладений прибуток.

1 червня Генерал-губернатор Канади підписав Угоду про вільну торгівлю з Україною, чим завершив процедуру ратифікації угоди в Канаді. Угода передбачає безмитний доступ 98% українських товарів на канадський ринок, а також містить цілий ряд положень, які стимулюватимуть економічне зближення двох країн. Для реалізації угоди створений Канадсько-український проект підтримки торгівлі та інвестицій (проект CUTIS) – це 5-річна (2016-2021) ініціатива уряду Канади, спрямована на зменшення бідності в Україні шляхом нарощування експорту з України до Канади та інвестицій з Канади до України.

Зустріч організовують: ФОП Козонак Дмитро Миколайович (член Канадсько-української торгової палати), Громадська організація «Бізнес-асоціація «Ми-Херсонці» (має меморандум про співпрацю з Канадсько-українською торговою палатою), громадська організація «Земля Таврії» (реалізовує український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP).

Організатори сподіваються, що проведення зустрічі з Канадсько-Українською торговою палатою допоможе реалізувати продукцію українських товаровиробників на ринку Канади, підвищити добробут підприємців, розвинути промисловість України, створити нові високооплачувані робочі місця.

Про рішення щодо участі у зустрічі можна повідомити у зручний спосіб та заповнити анкету за посиланням: http://cucc-event.trust-canada.net/registrstion/

Програма зустрічі буде розрахована на 3 години у форматі діалогу та буде сформована на основі попередньо надісланих запитань майбутніх учасників.

Контакти для зв’язку:
Пошта: cucc.kherson@gmail.com
Телефон: +380505205128
Сайт http://cucc-event.trust-canada.net