З 4 до 6 серпня у Скадовську пройде фінальна частина фестивалю “Чорноморські Ігри”

29 Червня 2017 08:42

Ілюстративне фото

З 4 до 6 серпня  2017 року у місті Скадовськ (Херсонська область) за підтримки Херсонської ОДА та Херсонської облради проходитиме фінальна частина XV Ювілейного Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю “Чорноморські Ігри”.

Засновником фестивалю є президент компанії “Таврійські Ігри”, голова наглядової ради радіогрупи “ТАВР Медіа” Микола Баграєв.

Як зазначають організатори, слоган фестивалю – “Казка на березі Чорного моря”.

Головний конкурс фестивалю – вокальний. Також у рамках фестивалю планується проведення хореографічних майстер-класів, флеш-мобу, пляжних ігор, дискотеки, конкурсу малюнків та скульптур з піску, графіті тощо.

1-й етап – відбір конкурсантів через Інтернет. Планується прослуховування понад 1 тис. дітей.

До 2-го етапу – живого прослуховування – буде відібрано 200 юних вокалістів, серед яких визначаться 50, які й поїдуть до Скадовська. Прослуховування відбуватимуться у Києві на базі однієї з вокальних студій.

Безпосередньо у Скадовську на головній сцені, що розташується на набережній, пройдуть:

4 серпня – півфінал, 5 серпня – фінал, 6 серпня – боротьба за Гран-прі та гала-концерт.

Також підтримають учасників фестивалю та покажуть свої шоу популярні українські виконавці, серед яких обов’язково будуть випускники “Чорноморських Ігор”.

Нагадаємо, що заявки на участь у конкурсній програмі фестивалю приймаються до 1 липня 2017 року. Форма заявки та положення фестивалю – у відкритому доступі в Фейсбуці на офіційній сторінці компанії “Таврійські Ігри”.

“Чорноморські Ігри” – наймасштабніший та найпрестижніший дитячий фестиваль на території України, котрий з року в рік привертає увагу дітей та їх батьків. У фестивалі беруть участь  талановиті діти  з усіх куточків України віком від 6 до 16 років.

Джерело: День