Про підприємництво на Херсонщині у телепередачі “PEФOPMA.UA”

24 Червня 2017 12:54

www.gazeta.lviv.ua

Нещодавно начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Ігор Клим разом із представниками облдержадміністрації, Херсонської міськради, ПриватБанку, громадських організацій та підприємців прийняв участь у прямому ефірі в телевізійній програмі “PEФOPMA.UA” телеканалу “ЯТБ” м.Херсона.

Під час ефіру розглянуто актуальні питання щодо стратегії розвитку малого та середнього підприємництва, зокрема на Херсонщині.

Як зазначив, очільник фіскального відомства Ігор Клим, – результатом спільної співпраці з бізнесом є те, що за 5 місяців п.р. спрямовано до бюджетів усіх рівнів 2263 млн.гривень. Це на 693,5 млн.грн. більше минулорічного показника. Своєчасне та стабільне наповнення державної та місцевих скарбниць забезпечує коштами зобов’язання держави щодо пенсійних та інших соціальних виплат мешканців Херсонщини.

Учасники заходу мали можливість обговорити особливості запровадження бюджетної та податкової децентралізації. Не залишилось поза увагою питання виплати заробітної плати “в конвертах” та нижче мінімально визначеної на законодавчому рівні. Херсонські роботодавці стали відповідальніше ставитись до укладення трудових договорів з найманими працівниками. Так, протягом п’яти місяців 2017 року суб’єктами господарювання різних форм власності нашої області повідомлено про прийом на роботу 36832 осіб.

Фіскали області й надалі готові долучатися до дієвої співпраці з бізнесом, громадськістю для вирішення питань, які виникають у процесі здійснення ними підприємницької діяльності.

http://kherson.sfs.gov.ua/media-ark/videogalereya/ofitsiyni-zahodi

https://www.facebook.com/sfs.kherson/

Відеосюжет