Ремонтні роботи автодороги Високопілля – Архангельське розпочато

17 Червня 2017 13:21

Як повідомлялося раніше, 31 травня у Високопільській РДА відбулася нарада щодо проблемних питань розвитку дорожньої галузі в районі, на якій обговорено та узгоджено план першочергових дій ремонту та утримання автодоріг району в 2017 році. Прийнято рішення про початок ремонтних робіт на відрізку дороги державного значення Т-22-07 в межах території району. Також було заплановано, що обсяг першочергових ремонтних робіт має становити близько 700 погонних метрів на загальну суму близько 1,5 млн грн. Як повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Херсонській області Ігор Школенко, ремонті роботи на відрізку автодороги Т-22-07 в напрямку Високопілля – Архангельське повинні розпочатися 10 червня.

Роботи стартували з в’їзду в селище Високопілля, поблизу районної лікарні. За два дні ремонтних робіт на територію району завезено 14 тонн асфальто-бетонної суміші, проведено відповідні підготовчі роботи щодо зачищення зруйнованого дорожнього полотна, в цілому відремонтовано 117 кв.м. автодороги.

За словами начальника Великоолександрівської філії облавтодору Володимира Кравченка, для ремонтних робіт задіяна бригада в кількості 4 одиниці спеціалізованої техніки та 7 осіб робочого персоналу.