Сьогодні херсонців та гостей міста запрошують на фестиваль їжі, спілкування і емоцій

27 Травня 2017 09:47

Цими вихідними 27 і 28 травня на набережній міста Херсон відбудеться фестиваль вуличної їжі, південного спілкування і яскравих емоцій для жителів і гостей ХерсON фест.

«Набережна біля готелю Фрегат перетвориться на місце для живого спілкування, розваг та смачної їжі. Кожен гість зможе обрати той напрямок та локацію, яка буде йому цікавіше», – розповідає один з організаторів Павло Білецький.

Всього 6 основних секторів, на які поділений майданчик фестивалю це: «Смак півдня» – гастрономія, вулична їжа; «Звуки півдня» – вуличні музиканти, музичні колективи; «Рухи півдня» – танцювальні колективи, спортивні секції, велосипедисти; «Дитинство на півдні» – анімація, дитяче дозвілля і розвиток; «Творчість півдня» – художники, артисти, лектори та творчі особистості; «Відпочинок на півдні» – пансіонати, бази відпочинку, туристичні фірми, сфера послуг.

Також на гостей фестивалю чекають виступи музичних колективів та лекторій, де 15 спікерів безкоштовно поділяться знаннями і досвідом на різні теми.

Щодо подробиць гастрономічної складової: «Ми плануємо розбити на сектори зону рестораторів. Наприклад, якщо у ресторатора рибний напрям, то він знаходиться в рибному секторі. Якщо ресторація пропонує м’ясні страви -м’ясний ряд. Кондитерські вироби будуть виділені окремою зоною», – зазначають організатори.

Метою фестивалю є розповісти про Херсонщину, показати її колорит та заохотити до нових вражень.