У Херсоні пройде фестиваль «вуличної їжі і південного спілкування»

25 Травня 2017 08:20

Найближчими вихідними (27-28 травня) на території міської набережної і прилеглого парку пройде «ХерсON  ФЕСТ». Подібний фестиваль відбудеться у Херсоні вже втретє. Захід об’єднує не тільки любителів смачно поїсти, послухати якісну музику і потанцювати. Цього року організатори вирішили значно розширити культурну і пізнавальну програму.

Можна виокремити кілька напрямків, на які зареєструвалася рекордна кількість учасників: хенд мейд (50 майстрів з цікавими, оригінальними сувенірами); творчість (майстер-класи та виставки робіт від понад 40 учасників); туризм (як і де відпочити в Херсоні і не тільки); спорт (кросфіт, карате, бокс, фітнес, танці); лекторій (презентація книги письменника Антона Санченка, лекції про ораторське мистецтво, урбаністику, виробництво вина і сиру, про організацію театрального фестивалю, створення ретрофотографій та інші теми). Окрему увагу організатори обіцяють приділити для дозвілля дітей.

Для гостей фестивалю гратимуть українські музичні гурти з Херсона та інших міст (всього близько 20 учасників): Криголам, Янушкевич Бенд, G-POINT, Город неспящих, WINDMUSIC та інші, які підтримуватимуть гостинну атмосферу фестивалю авторськими піснями і відомими каверами.

І, звичайно, насичене вуличне меню від 60 рестораторів: авторські напої, страви на грилі, оригінальні десерти, морепродукти тощо.

Іван АНТИПЕНКО, «День», фото автора