З 14 травня на Херсонщині розпочнуться річкові пасажирські перевезення

13 Травня 2017 11:37

За маршрутом «Нова Каховка – Херсон – Гола Пристань» рейси курсуватимуть щодня.

Про це повідомляє прес-служба компанії «Нібулон».

«Старт регулярних водних пасажирських рейсів став мало не найочікуванішою подією цієї весни. І хоча організація цього процесу дещо затягнулася через довготривалі погодження з державними органами влади, а також необхідність організації належного рівня причальної та берегової інфраструктури, адже для нас на першому місці завжди була і залишається безпека пасажирів, ми вдячні тим, хто щиро та активно сприяв втіленню в життя цього проекту, хто з розумінням і відповідальністю поставився до соціальної ініціативи компанії з відродження пасажирських річкових перевезень. Зокрема дякуємо за підтримку голові Херсонської обласної державної адміністрації Андрію Гордєєву та багатьом іншим небайдужим українцям».

Приємною новиною стане й те, що проїзд на високошвидкісних пасажирських суднах «НІБУЛОН Експрес» буде по кишені більшості пасажирів. Така цінова політика є проявом соціальної відповідальності компанії «НІБУЛОН».

Генеральний директор компанії Олексій Вадатурський пояснив, що це поки соціальний проект для «НІБУЛОНа», в який не закладено прибуток.Інакше водні подорожі по річці були б дорожчі, ніж на автобусі, тому що наразі через алогічне українське законодавство і всупереч здоровому глузду перевезення вантажів по воді дорожчі, ніж залізницею.

Розклад руху високошвидкісного пасажирського судна «НІБУЛОН Експрес – 2» м. Нова Каховка (пр. Дніпровський, 55) – м. Херсон (пр. Ушакова, Набережна) – м. Гола Пристань (вул. 1 Травня):

Пункт відправлення Час відправлення Пункт прибуття Час прибуття
м. Нова Каховка 7:00 м. Херсон 8:10
м. Херсон 8:20 м. Гола Пристань 8:50
м. Гола Пристань 9:00 м. Херсон 9:30
Виконання прогулянкових рейсів (м. Херсон)
м. Херсон 16:00 м. Гола Пристань 16:30
м. Гола Пристань 17:00 м. Херсон 17:30
м. Херсон 18:00 м. Нова Каховка 19:10
* Тривалість рейсу може змінюватись залежно від погодних умов