Туристів з усієї України запрошують відвідати нацпарки та заповідники Херсонщини

11 Травня 2017 15:51

Джерело фото: cnips.in.ua

Свої туристичні продукти і пропозиції туроператорам країни 19-21 травня презентують представники природних парків та біосферних заповідників, 6 з яких знаходиться на території області.

З метою розширення туристичного сезону на Херсонщині з весни і до пізньої осені на IV Таврійському туристичному конгресі будуть представлені варіанти екскурсій та цікаві туристичні продукти, які будуть направлені на популяризацію відпочинку на території природоохоронних об’єктів у перелік яких входить Джарилгацький, Азово-Сиваський та Нижньодніпровський національні природні парки, Олешківські піски, біосферні заповідники Чорноморський та Асканія-Нова.

19 травня на  IV Таврійському туристичному конгресі представники туристичного активу Херсонщини вже зможуть презентувати свої туристичні продукти та взяти участь у ділових зустрічах, обмінятись досвідом, відвідати роботу демонстраційних та бізнес-майданчиків. Також взяти участь у  інформаційно-презентаційних турах з демонстрацією туристичного пpодукту природоохоронних територій Херсонщини, екологічного та активного туризму, історико-культурної спадщини і фрагментів Таврійського винно-гастрономічного туру.