МФК “Кристал” поступається на рідному стадіоні “Колосу”

2 Травня 2017 08:40

У черговому турі чемпіонату Херсонської області з футболу, МФК «Кристал» приймав минулорічного чемпіона «Колос» з ОТГ Асканія-Нова. Слід відмітити, що херсонці, нарешті повернулися на рідну арену, новому керівництву центрального міського стадіону вдалося вирішити питання з футбольними воротами, які були встановлені перед матчем.

Сама ж гра видалася для «Кристала» не вдалою. Господарі з перших хвилин володіли незначною територіальною перевагою, проте моменти один за одним створювали саме гравці «Колоса», і вже на четвертій хвилині один з таких моментів завершився взяттям воріт Касперовича. Володимир Кілікевич, в штрафному майданчику обіграв двох захисників «Кристала» та спокійно пробив у кут воріт – 0:1. Після пропущеного голу гра не змінилася, господарі так само володіли м’ячем, проте до створення небезпечних моментів справа так і не дійшла. Гравці ж «Колоса» дисципліновано захищалися, іноді прибігаючи до тактичних фолів на дальніх підступах до власного штрафного майданчика. Як завжди, багато порушень було проти Сергія Цоя, який традиційно виконував усі стандартні положення.

Ну а «Колос» в одній з контратак забив другий гол. Перехопивши м’яч у центрі поля, гравці гостей розпочали атаку по правому флангу, навіс до штрафного майданчика і вдалий удар головою від того ж Кілікевича. 0:2 саме так завершився перший тайм.

У другому таймі замість Олексія Мазуренко вийшов Володимир Кушнірук, що дещо покращило гру херсонців у центрі поля і захисті. З’явилося більше гостроти біля воріт «Колоса», більш активно почали діяти фланги. І «Кристалу» таки вдалося відіграти один м’яч. Отримавши передачу з глибини поля від Андрія Барладима, Іван Гливий перекинув воротаря гостей – 1:2.

Після забитого гола, херсонці продовжили тиснути на ворота «Колоса», проте захист команди з Асканії-Нова, діяв в цьому матчі надійно. В останні хвилини, намагаючись врятувати гру, на позицію центрального нападника відрядили досвідченого Кривошейкіна, але відіграти другий м’яч так і не вдалося. 1:2 перемога «Колоса».

Черговий матч МФК «Кристал» зіграє вдома. 6 травня проти команди «Дніпро» Каховка.

Прес-служба МФК “Кристал”