Микола Томенко відвідав військовослужбовців на Херсонщині

30 Квітня 2017 15:55

Лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко під час свого перебування на Херсонщині відвідав військову частину 11-ї окремої бригади армійської авіації. Він оглянув умови побуту бійців та їхнє забезпечення.

Спілкуючись з солдатами, командиром батальйону охорони військового аеродрому та командиром військової частини Микола Володимирович відповідав на питання, котрі їх найбільше хвилюють, зокрема стосовно досягнень та помилок української влади, майбутнього нашої армії. Також військові детально розповіли про свої повсякденні проблеми пов’язані з несенням служби.

Крім того, військовослужбовцям передали спортивне знаряддя, футбольні та волейбойні м’ячі, ракетки для настільного тенісу, а також рукавиці й шоломи для занять рукопашним боєм, яким солдати зраділи найбільше.

Варто зазначити, що Херсонське представництво Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» неодноразово надавало всебічну адресну допомогу нашим військовим. Ми вже майже три роки тісно співпрацюємо з батальйоном охорони військового аеродрому 11-ої окремої бригади армійської авіації та підполковником Ігорем Зосименком.