Інвестувати в будівництво СЕС на Херсонщині привабливо – корейський бізнесмен

29 Квітня 2017 07:20

Фінансовий директор інвестиційної корпорації “BNSCorporation Ltd” з Республіки Корея Пак Шин Чан вважає привабливим інвестувати в будівництво сонячних електростанцій (СЕС) на Херсонщині.

Про це повідомила прес-служба Херсонської облдержадміністрації, з посиланням на слова Пак Шин Чана, сказані ним під час зустрічі в Херсонській ОДА корейських бізнесменів з керівництвом області.

“24 квітня відбулась зустріч голови обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва з керівниками енергетичної та інвестиційної компаній Республіки Корея, за участі заступників голови ОДА та представників АБ “Укргазбанк”. Під час зустрічі обговорено перспективи налагодження співробітництва та інвестування в галузі сонячної та вітрової енергетики, можливість будівництва сонячної електростанції та вітрогенераторів. Як зазначив під час зустрічі фінансовий директор корейської інвестиційної корпорації “BNSCorporation Ltd” Пак Шин Чан, протягом останнього часу зовнішньоторговельні відносини Херсонської області з Республікою Корея мають позитивну тенденцію, і після проведеного корпорацією аналізу розвитку України та Херсонщини стало привабливим рішення інвестувати кошти у будівництво в області сонячних електростанцій”, – повідомила прес-служба ОДА.

За ініціативи корейських бізнесменів, на зустрічі було прийнято рішення підготовити відповідний меморандум про співпрацю для двостороннього підписання.

Джерело: Укрінформ