Сьогодні у Херсоні презентують книгу про кримськотатарський народ

12 Квітня 2017 06:10

Наталія Беліцер, архівне фото

У Херсоні 12 квітня відбудеться презентація книги «Кримські татари як корінний народ» українського експерта з питань корінних народів і національних меншин, експерта Інституту демократії ім. Пилипа Орлика Наталії Беліцер. Про це повідомляють на сайті Херсонської ОДА, в приміщенні якої і відбудеться презентація.

«Це видання – результат багаторічної невтомної роботи пані Наталії, яка віддана справі захисту прав кримськотатарського народу і побудови справедливого толерантного суспільства в Україні. Книга буде цікава і корисна, перш за все тим, хто займається цією темою або у своїй роботі так чи інакше пов’язаний з процесами, що відбуваються на окупованій території і, звичайно, для ближчого знайомства з одним із корінних народів України – кримськими татарами», – сказано в анонсі прес-служби.

Захід відбудеться за підтримки БО «ККСЦ «Куреш», Херсонського міського меджлісу, Херсонської обласної державної адміністрації. Повідомляється, що книгу «Кримські татари як корінний народ» підготували і видали за підтримки «Кримського дому».