Херсонщина долучилася до обговорення Національної стратегії «План дій для України»

6 Квітня 2017 14:40

З квітня у 13 областях України та у Києві розпочалося поширення газети-спецвипуску Громадського руху Миколи Томенка «Рідна країна», де викладені мета, завдання, основні тези та перші напрацювання Національної стратегії «План дій для України».

Нагадаємо, 9 березня, у день народження Тараса Шевченка, з ініціативи політичної партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» у Київському міському будинку вчителя відбувся Форум, у якому взяли участь відомі політики, громадські діячі, вчені, експерти та фахівці для того, щоб розпочати напрацювання громадської стратегії розвитку країни. Херсонська делегація також долучилася до роботи Громадського форуму.

Очільник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» Михайло Линецький разом з активісткою

Учасники Форуму ухвалили Резолюцію, де оголосили про початок роботи над формуванням Національної стратегії «План дій для України» та окреслили основні її напрямки. Далі обговорення та опрацювання цієї стратегії відбуватиметься у регіонах за участю науковців, фахівців та представників місцевої громади.

Сьогодні Херсонщина також приєдналася до обговорення Національної стратегії. Активісти Херсонського представництва Громадського руху Миколи Томенка «Рідна країна» розповсюдило понад три тисячі екземплярів газети-спецвипуску.

«У спецвипуску презентовано мету, завдання та основні тези Національної стратегії «План дій для України». Газета покликана проінформувати херсонців про основні засади довкола яких Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» прагне об’єднати Україну. Закликаємо мешканців Херсонщини долучитися до обговорення та опрацювання Національної стратегії», – розповів Голова Херсонської обласної партійної організації Політичної партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» Тарас Букрєєв.

Детальніше про громадський форум «Національна стратегія «План дій для України» можна прочитати на сайті www.ridna.in.ua. А свої пропозиції до документу надіслати на скриньку ua.ridna@gmail.com.

Електронний варіант газети можна переглянути ТУТ.