Скадовськ презентував свій туристичний потенціал на виставці UITT «УКРАЇНА — Подорожі та Туризм»

4 Квітня 2017 15:22

Найбільш значуща і масштабна подія туристичної галузі України — 23-я виставка UITT «УКРАЇНА — Подорожі та Туризм» відбулася 29-31 березня 2017 року в МВЦ на престижному виставковому майданчику Києва.

Цього року Скадовська міська рада брала участь у роботі виставки, представивши власний майданчик міста-курорту Скадовська, повідомляє прес-служба міськради.

З початку лютого поточного року було запропоновано всім бажаючим (готелям, турфірмам, сфері розваг та ін.) представити власну рекламну продукцію, відео — фото — матеріали для інформаційного наповнення майданчику.

Ідею формування рекламного простору курорту Скадовська запропонувала керівник Фабрики оригінальних подарунків Лариса Дворник. Відтворення макету маяка з острову Джарилгач, маленької експозиції моря та його дарів стало родзинкою рекламації міста.

UITT цього року знову став живим епіцентром переговорів, зустрічей, обміну думками та пропозиціями, зібравши під одним дахом перших осіб, професіоналів туристичного ринку національного і міжнародного рівня.

Курорт Скадовськ зацікавав власними пропозиціями учасників виставки. Приємно, що про місто добре відгукуються його знають як дитячий курорт, місто з добрими сімейними традиціями.

Скадовськ сьогодні пропонує новинки інфраструктури, сучасні види послуг, розваг, навчання. Про це були представлені матеріали відео, фото, поліграфічна продукція. Зацікавленість туроператорів передусім була до сучасних цін на послуги проживання і оздоровлення, види екологічного туризму, можливість розміщення груп дітей, сімейний відпочинок та екскурсії.

Пропозиціями відпочинку у Скадовську зацікавились туристичні агенції “Manory”, “Ян тур”, “Ас тур”, “Буковина туристична”, “Свято Карпат”, “Навігатор Україна”, “Сorum”, “Amadin”, “Байда”, “100 стежин”, “Yalnay tours”, “Сoraltravel”, “Shiletour”, “Море-Море», «Мир путешествий», “U tui”, “На відпочинок”, “Tuzemc tour”, “Алюр”, “Скриня пригод”, “Vizion”, “eM-Travel”, “Карпати сервіс”, “Nasoroh”, “Нами”, “Uaeta” , представники вузів країни, редактори журналів, менеджери різних компаній та представництв.

Особливо зацікавились учасники виставки природніми багатствами нашого краю — тепла вода затоки та її цілющі властивості, цікавість викликала зостера, мешканці затоки та острова. Є пропозиції по формуванню груп мандрівників по національному парку “Джарилгацький”.

Чимало цікавих пропозицій виявили й до скадовчан по зведенню будиночків для відпочинку, залученню консультацій від лікарів із-за кордону, організації концертів, пропозиції для перевізників, організації фестивалів та ін.

Виставка UITT є потужним двигуном для розвитку індустрії туризму, тут розглядаються гострі проблеми та визначаються перспективи подальшого розвитку, створюються нові продукти, укладаються контракти на майбутнє. Важливим фактором є активна участь всіх учасників галузі, яка працює у місті, для відтворення цілісного продукту сучасного міста-курорту.