Видано розпорядження про проведення в Херсоні призову на військову службу

15 Березня 2017 15:25

Міський голова Володимир Миколаєнко видав розпорядження “Про проведення в місті призову громадян України на строкову військову службу до Збройних сил України та інших військових формувань у квітні-травні 2017 року”.

Згідно розпорядження № 186р від 14.03.2017р., з метою забезпечення організованого та якісного проведення призову і відправки призовників у війська навесні 2017 року буде утворено основну та резервну міські призовні комісії.

Голова основної міської призовної комісії має довести до відома кожної посадової особи, яка забезпечує проведення чергового призову, перелік обов’язків та попередити про відповідальність за неналежне виконання Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу”.

До 23 березня 2017 року буде проведено інструктивно-методичні заняття з членами міських призовних комісій, лікарями-спеціалістами, технічними працівниками та обслуговуючим персоналом, який залучається до роботи на призовних дільницях.

Підсумки призову розглядатимуться у червні 2017 року на нараді за участі керівників підприємств, установ та організацій.