Тарас Букрєєв: Міська влада знехтувала інтересами херсонців

14 Лютого 2017 07:07

Вчора міський голова підписав рішення виконавчого комітету про підвищення тарифу на перевезення міським автотранспортом. Із 15 лютого 2017 року він становитиме 5 грн.

«На жаль, міська влада вирішила знехтувати інтересами херсонців. Незважаючи на той факт, що перевізники так і не надали обґрунтованого розрахунку підвищення ціни за проїзд в громадському транспорті, міський голова та виконком стали на сторону останніх. Фактично фірми-перевізники отримали бажане, але натомість залишаються відкритими ряд питань, зокрема про покращення умов перевезення пасажирів, дотримання чіткого графіку тощо. Відмінити рішення виконкому можуть депутати на позачерговій сесії, підписи за проведення якої вже почали збирати.

Нагадаю, що Херсонська обласна партійна організація Політичної партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» 7 лютого приєдналась до безстрокової акції протесту проти підвищення тарифів в тому вигляді, в якому це пропонують мешканцям Херсона влада і перевізники. На сьогодні зібрано вже понад 200 підписів городян. Підписні листи будуть передані координаторам акції. На мою думку, до питання підвищення ціни за проїзд треба підходити зважено й дати можливість працювати Робочій групі. А вчорашнє рішення є ганебним, зважаючи на соціальну напругу породжену непомірними тарифами на комунальні послуги. Хочеться нагадати міському голові, що влада яка перестає користуватися підтримкою й визнанням людей, приречена на поразку», – коментує Голова обласної партійної організації Політичної партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» Тарас Букрєєв.