Михайло Линецький відзвітував перед громадою

16 Грудня 2016 14:43

15592027_1349415458424898_2094702041_nВчора, 15 грудня, депутат міської ради, член фракції “Солідарність”, очільник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка “Рідна країна” Михайло Линецький відзвітував перед виборцями за 2016 рік.

Михайло Валерійович детально розповів херсонцям про результати роботи за звітній період.

“За рік з 11 чергових сесій я був присутній на 10. Станом на 25 листопада взяв участь у 44 засіданнях постійної комісії з питань містобудування, архітектури та регулювання земельних відносин. Крім того, брав участь у роботі тимчасової контрольної комісії по вивченню роботи КП “Херсонелектротранс” за 2011-2015 роки, в комісії по обстеженню ліфтового господарства міста та комісії по вивченню стану внутрішньодворових проїздів. На сьогоднішній день беру участь в роботі комісії по реформуванню медичних закладів Херсонської міської ради. За рік мною подано три проекти, з яких два знайшли підтримку депутатського корпусу, зокрема про встановлення нагрудного знаку Херсонської міської ради “За участь в антитерористичній операції”, а також брав участь у розробці ряду інших проектів. За рік були відремонтовані внутрішньодворові проїзди за адресою 49-ї Херсонської гвардійської дивізії,2 (корпуси 1, 3, 5), модернізовано систему освітлення на 4-му Таврійському, встановлено 30 нових світлоточок, майже повністю освітлено територію навколо НВК №56, здійснено капітальний ремонт (покрівля та система опалення) чотирьох будинків на 4-му Таврійському. Також за моєї ініціативи в план роботи управління транспорту та дорожньої інфраструктури на 2017 рік включено ремонт дорожнього покриття за адресами просп. Сенявіна 156 (корпус 6), 166 (корпуси 3, 4, 6, 7)”, – наголосив Михайло Валерійович на початку виступу.

Звіт складався з трьох основних частин. По-перше, депутат розповів про виконану роботу за період з січня по грудень 2016 року. Детально зупинився на питаннях, які будуть вирішенні протягом 2017 року. Зокрема, акцентував увагу на проблемі якості питної води на 4-му Таврійському мікрорайоні.

“У 2016 році неодноразово звертався до міського голови з питанням щодо якості питної води у нашому мікрорайоні. На прохання мешканців я вимагав встановлення бюветів, але отримав лише запевнення, що вода у кранах херсонців відповідає всім нормам якості. Але ми всі розуміємо, що це не так, тому у 2017 році я добиватимуся встановлення необхідної кількості бюветів у місті”, – зазначив Михайло Линецький.

Друга частина звіту стосувалася діяльності Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка “Рідна країна”, який Михайло Валерійович очолює вже понад два роки.

Основна ж частина зустрічі була присвячена спілкуванню з виборцями та отриманню зауважень та пропозицій щодо роботи.

“Нагальною проблемою є стан асфальтного покриття біля будинків за адресою просп. Сенявіна, 152 (корпуси 1-5), 144, 142 та 140. А також відсутність освітлення за цими адресами”, – звернулася до депутата одна з присутніх мешканців 4-го Таврійського.

Крім того, жителів хвилює відсутність школи та дитсадка в мікрорайоні, а також проблема з громадським транспортом після 20.00. Більшість присутніх акцентували уваги на необхідності завершення ремонту внутрішньодворових проїздів та освітлення на 4-му Таврійському.

За три дні до звіту помічники Михайла Валерійовича розповсюдили на виборчому окрузі та перед початком зустрічі анкети для анонімного опитування з питань роботи Михайла Линецького за період з січня по грудень 2016 року. В опитуванні взяло участь 57 херсонців.  Загалом дві третини опитаних оцінили роботу на “відмінно” та “задовільно”. Також варто відзначити, що майже половина опитаних херсонців оцінила роботу депутатського корпусу загалом на “незадовільно”, приблизно ж така кількість мешканців висловила ту ж саму думку з приводу роботи міського голови Миколаєнка В.В. та виконавчих органів місцевої влади.

На підставі результатів опитування та пропозицій херсонців буде сформовано план роботи депутата Михайла Линецького на 2017 рік.

Тарас Букрєєв, “Рідна Херсонщина”