На Херсонщині реалізовується проект “Економічні можливості постраждалим від конфлікту” за підтримки USAID

6 Грудня 2016 07:41

10032015_32В шести областях України до 2018 року реалізується програма “Економічні можливості постраждалим від конфлікту” для ВПО та інших осіб, які постраждали від конфлікту.

Про це повідомляє прес-центр Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

“Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України інформує, що з 29 серпня 2016 року до 28 серпня 2018 року в Харківській, Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій та Херсонській областях реалізовується проект “Економічні можливості постраждалим від конфлікту” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID через Міжнародний благодійний фонд “Український жіночий фонд”, – йдеться в повідомленні.

Метою проекту є допомога людям, які постраждали внаслідок бойових дій на сході України, знайти роботу з гідною оплатою праці або ж опанувати нові вміння для того, щоб утримувати себе та свої сім’ї, заснувати або ж перенести малий бізнес на мирних територіях.

Окрім цього, проект покликаний підвищити спроможність організацій громадянського суспільства та учасників з бізнесу/приватного сектору, які надають підтримку людям, постраждалим від конфлікту – внутрішньо переміщеним особам, демобілізованим військовослужбовцям та членам приймаючих громад, в тому числі жінкам та людям з інвалідністю.

Джерело: Укрінформ