Поліцейські Херсонщини практикувалися у стрільбі

5 Грудня 2016 14:50

Поліцейські зведеного загону Головного управління Національної поліції в Херсонській області постійно підвищують свої професійні навички зі стрільби. Цього разу бійці роти поліції особливого призначення, відділу швидкого реагування та роти патрульної поліції особливого призначення «Херсон» провели навчально-тренувальні стрільби та тактичні заняття.

pm899image001

pm740image002

На військовому полігоні у Білозерському районі поліцейські вдосконалювали свої навички володіння різними видами зброї та відпрацьовували тактику дій у бойових умовах. Також навчалися тактичним прийомам з використанням броньованої розвідувально-дозорної машини (БРДМ).

pm161image003

pm921image004

Поліцейські відпрацювали взаємодію між підрозділами в умовах наближених до бойових та навички стрільби з різних положень – стоячи, з коліна, лежачи. Для більш ефективного тренування, кожен комплекс заходів виконувався з додатковим фізичним навантаженням – присідання, віджимання, стрибки.

pm723image005

pm850image006

Поліцейські стріляли з пістолетів, автомата Калашнікова, підствольногогранатомету ГП-25, снайперських гвинтівок та кидали оборонні гранати (РГО).

pm49image007

pm389image008

Як повідомив начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП Микола Кучерявий, по закінченню тактичних занять серед учасників були проведенні змагання зі стрільби. За підсумками яких перше місце здобули бійці відділу швидкого реагування ГУНП. Такі тренування – запорука успішних спецоперацій, які проводять бійці спецпідрозділів Херсонської поліції.

Відділ комунікації поліції Херсонської області