Михайло Линецький прокоментував засідання позачергової сесії Херсонської міськради

15 листопадаа 2016 07:11
Фото Тараса Бузака

Фото Тараса Бузака

Вчора, 14 листопада, відбулася позачергова сесія Херсонської міської ради VII скликання. На розгляд були винесено питання «Про зміни до міського бюджету на 2016 рік».

Керівник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка «Рідна країна», депутат Херсонської міської ради, член фракції «Солідарність» Михайло Линецький прокоментував «Рідній Херсонщині» засідання позачергової сесії.

«На жаль, депутатів завчасно не поінформували про перенесення часу засідання сесії, що створило незручності для багатьох членів депутатського корпусу. Також на сьогоднішньому засіданні член фракції «Опозиційний блок» виступила з безпідставними звинуваченнями на адресу демократичних сил у начебто «політичних репресіях» проти депутатів згаданої фракції у міськраді. Крім того, депутат звинуватила й СБУ у виконанні «політичних замовлень»  проти опозиції. Я в сесійній залі прокоментував репліки колеги по депутатському корпусу й нагадав як три роки тому під час Революції Гідності у нашому місті представників демократичних сил викликали не тільки на «профілактичні бесіди», а також погрожували позбавити бізнесу, фізично впливали на депутатів та активістів, залякували їхні сім’ї, псували майно, підпалювали авто учасників Майдану, але Алла Беліченко, котра на той момент була депутатом міськради, жодного разу не виступила на захист постраждалих колег-депутатів та активістів», – коментує Михайло Валерійович.

Також Михайло Линецький висловив невдоволення станом міжміського вокзалу у Херсоні: «Нещодавно мені довелося зустрічати гостей на нашому вокзалі. Для себе я відмітив ганебне становище дорожнього покриття під’їзних шляхів до автовокзалу. Прошу здійснити перевірку й визначити відповідальних за ділянку між заправною станцією та вокзалом, після чого здійснити все необхідне для її відновлення. Адже автовокзал має бути візитівкою міста, а стан нашого вокзалу викликає тільки негативні емоції у гостей та мешканців Херсона».