Учасники АТО подякували секретарю Херсонської міськради за підтримку

24 Вересня 2016 12:11

14408923_1158586890869175_746503889_nСекретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко отримала в подарунок від учасників АТО художній кований виріб у вигляді Герба України.

«Олені Борисівні подарували Герб від душі! За те, що завжди йде назустріч і ніколи не відмовляє в допомозі», – розповіли учасники бойових дій.

Автор подарунка – майстер художньої ковки, учасник АТО Денис Колесов.

Херсонці-учасники АТО завжди доводять своїми справами, що не збираються брати участь у політичних розбірках і не віддають перевагу жодній з політичних сил, але для себе чітко визначили хто з місцевих політиків дійсно підтримує військових, а хто робить це заради чергового піару.

Як відомо, у березні виникла ідея створення у місті меморіалу пам’яті загиблих херсонців на Донбасі. Але через безвідповідальність місцевих чиновників, тільки у червні, після особистого втручання секретаря міськради Олени Урсуленко, міського голови Володимира Миколаєнка та кількох депутатів з проукраїнських сил, вдалося зрушити з місця реалізацію проекту.

Нагадаємо, що напередодні Дня Незалежності у Херсоні відкрили алею «Героїв Незалежної України». З невідомих причин члени депутатської групи «Діловий Херсон» майже у повному складі проігнорували відкриття меморіалу.