Цікаві туристичні місцини: курорти Азовського моря на Херсонщині

26 Червня 2016 13:50
Джерело фото: jalita.com

Джерело фото: jalita.com

Ось і постукав у вікно такий довгоочікуваний перший місяць літа. Наполегливо нагадавши, що саме час пакувати валізи. Адже якщо не влітку, то коли? Травка зеленіє, сонечко блищить, море прогрівається і до себе манить! Червень – прекрасна пора, коли природа, ще не стомлена спекотним сонцем, сповнена буяння барв. Так що не варто втрачати ні хвилини! А куди вирушити на відпочинок у червні в Україні.

Вирушати на море більшість людей воліє в середині літа, коли воно вже добре прогрілося. Але відпустка в червні на морі теж може бути хорошою. Краще поїхати на Азовське море. Воно мілководніше, ніж Чорне, тому прогрівається швидше. І якщо погода не підкачає, море зустріне ласкавим теплом. Особливо цінуються піщані пляжі Кирилівки, мальовничі краєвиди Арабатської стрілки і Генічеськ, де можна ще й оздоровитися у лікувальних джерел.

Де: найпростіше доїхати до Генічеська – з Києва курсує поїзд. А влітку на курорти Азовського моря постійно їздять автобуси і маршрутки з різних міст країни. В Кирилівку зручніше добиратися з Мелітополя, до якого курсують потяги.
Вартість: економ-варіант у червні – від 60 грн на добу з однієї людини. Можна відпочити недорого: підібрати турбазу.