Профілактика професійного вигорання: Чаплинські вчителі навчаються

14 Квітня 2016 10:33
socioprostir.org.ua

socioprostir.org.ua

На базі Чаплинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів 7 квітня проведений тренінг для педагогів, на тему «Профілактика професійного вигорання».

Вчителі під час навчання обговорювали психопрофілактику психічного здоров’я. Відпрацьовували навички розвитку самоусвідомлення, саморефлексії, самоаналізу, як необхідних складових здоров’я педагога.

Учасниці поділились своїми методами запобігання стану емоційного вигорання. Навчились релаксувати, і отримали від тренера«ліцензію на щастя».

Тренер Любов Чмир зазначила:

– Завдяки навчанню під час тренінгу для тренерів  «Як управляти конфліктами», отриманим знанням і порадам від тренерів Оксани Глєбушкіної, Наталі Чермошенцевої, Ольги Жукової, мій тренінг пройшов  добре. Вчителі, які прийшли навчатися, були дуже зацікавлені та активно працювали.

Тренінг «Профілактика професійного вигорання» проведено в рамках проекту «Шлях до порозуміння: зрозуміти та прийняти» за підтримки Української миротворчої школи та посольства Великої Британії в Україні та за сприяння МГО «Нова генерація».