У Херсоні пройде міжнародний дизайн-форум «ПроDESIGN»

12 Квітня 2016 17:20

Mizhnarodnij-dizajn-forum-ProDESIGN_mediumЗ 20 по 22 квітня 2016 року буде проходити Міжнародний дизайн-форум «ПроDESIGN», організатором якого є кафедра «Дизайн» факультету кібернетики та системної інженерії Херсонського національного технічного університету. Найбільш знакові події форуму базуються на декількох локаціях: 6 корпус ХНТУ, ТРЦ ФАБРИКА та Херсонський театр ім. М. Куліша.

Форум збирає талановитих молодих спеціалістів у сфері дизайну – студентів та випускників не тільки з терен України, але і з різних куточків світу. Це масштабний захід, де на вас чекають кращі взірці творчої думки, різні куди художнього бачення, втіленні в об’єктах дизайну.

В межах форуму буде проходити Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності «Дизайн», де учасники покажуть, що за відносно короткий час, який відводиться на виконання завдання, натхнення та воля до творчості допомагають швидко втілювати найскладніші ідеї та зберегти у створеному образі експресію першої подумки. А оцінювати результати буде компетентне журі, члени якого професіонали високого рівня – дизайнери та викладачі зі всієї України.

20 квітня відкривається Міжнародна науково-практична конференція за темою «Особистість митця в культурі», де будуть присутні учасники з багатьох куточків України і погляд на тему стане багатогранним, об’ємним – отримає нові паростки для розвитку.

Поки, на кафедрі «Дизайн» триває підготовка до конкурсів, експозиції проектів та масштабного показу, що пройде у ТРЦ Фабрика, де продемонструють моделі, що надійшли з багатьох міст України, а саме будуть представлені: Київ, Херсон, Харків, Хмельницький, Миколаїв, Івано-Франківськ, а також учасники з Кракова.

Зараз Дизайн-форум вже налічує учасників з Чехії, Польщі, Білорусі, КНР, США, Росії, Великої Британії та Нової Зеландії. Збирає молоді таланти з таких міст України: це Херсон, Київ, Одеса, Харків, Львів, Полтава, Хмельницький, Дніпропетровськ, Миколаїв, Косів (Івано-Франківська обл.), Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Луцьк, Суми, Тернопіль, Чернігів, Черкаси, Вінниця, Біла Церква , Сєвєродонецьк (Луганська обл.).