Скадовськ планує змінити імідж

1 Квітня 2016 08:56
ukrinform.ua

ukrinform.ua

Скадовський регіон (Херсонщина) планує змінити свій імідж, підвищивши рівень обслуговування та побудувавши кращі готелі.

Про це розповів перший заступник голови Скадовської райдержадміністрації Сергій Павленко, повідомляє Укрінформ.

«Відпочиваючі вимагають більш високого рівня комфорту. Тому зараз ми вже плануємо будувати два нові готелі, які матимуть саме високий рівень обслуговування. Плануємо змінити імідж Скадовську. Також з метою рекреаційного розвитку, на острові Джарилгач можливе впровадження господарської діяльності. Тобто можливо буде розміщувати тимчасові будинки для проживання відпочиваючих. Розвиватимемо пляжі, надаватимемо послуги», – розповів Павленко.

Він також поділився намірами запустити «плавучі» готелі, тобто готелі–судна на воді. Вони будуть мати виключно високий рівень обслуговування  і, відповідно, дорожчі ціни. Також хочуть створити два нові дитячі санаторії і санаторій, який спеціалізуватиметься на лікування опорно-рухового апарату. Про останній Павленко розповів: «Це санаторій з унікальною методикою, де не потрібно ніяких ін’єкцій та медикаментів. Тут можна вилікувати хребетну грижу, посттравматичні ускладнення, буде проходити підготовка до пологів, а також реабілітація після них тощо».

Сергій Павленко заявив, що нещодавно на їх території було знайдено два мінеральні родовища і одне лікувальне гаряче джерело. Наразі очікують інвесторів, які б зацікавилися у розвитку території. Узагалі було наголошено, шо Херсонщина повністю відкрита для інвесторів та нових проектів. Місцева ОДА має індивідуальний підхід для кожного з них, а також спростила систему реєстрації. З усією інформацією можна буде ознайомитися на офіційному сайті регіону.

«Ми підтримуємо усі проекти. Безкоштовно надаємо можливість рекламувати, завжди представляємо їх на різних виставках, і міжнародних у тому числі», – зазначив Павленко.

Скадовський регіон включає в себе три курортні зони: село Красне, селище міського типу Лазурне і безпосередньо місто Скадовськ. Він славиться своєю кількістю розваг та пропозицій для сімейного та дитячого відпочинку, а також чималою кількістю санаторіїв. За словами Павленка, 2015 рік у Скадовському регіоні був перезавантажений. У серпні місяці взагалі не можна було знайти місця хоча б для однієї людини.