ФК «Кристал» запрошує херсонців провести суботній день в атмосфері спорту

1 Квітня 2016 10:26
fckristal.com

fckristal.com

2 квітня херсонці зіграють перший домашній матч у весняній частині чемпіонату. ФК «Кристал» запрошує усіх уболівальників, фанів і прихильників футболу провести суботній день в атмосфері спорту і гарного футбольного видовища.

У суботу, 2 квітня, о 15.00 на стадіоні «Кристал» наша команда проведе матч 17-го туру проти «Арсеналу-Київ».

Нагадаємо, у першому колі, в Києві, господарі здолали херсонську команду в напруженому драматичному матчі. «Кристал» вийшов уперед на 31-й хвилині завдяки влучному удару зі стандарту Романа Ленського. Але на початку другого тайму Роман Адаменко, який зараз уже захищає кольори херсонського клубу, зрівняв рахунок. Гості мали ще кілька стовідсоткових моментів, але їх не пощастило реалізувати. «Арсенал-Київ» вирвав перемогу на 87-й хвилині завдяки точному ударові Романа Ковталюка.

У найближчому турі «Кристал» має нагоду взяти реванш. Втім, зробити це буде непросто, адже кияни дуже добре підготувалися взимку і підсились новими футболістами. А Ангела Червенкова на посту головного тренера киян змінив Сергій Литовченко. І вже у минулому турі «Арсенал-Київ» впевнено здолав лідера чемпіонату «Колос» із рахунком 3:1.

Але ми віримо в «Кристал» і запрошуємо херсонців своє присутністю надихнути рідну команду на перемогу!

ФК «Кристал»