Томенко розраховує, що ВР 29 березня проголосує відставку Шокіна і вийде на формування Кабміну

18 Березня 2016 15:33
112.ua

112.ua

Позафракційний депутат Микола Томенко розраховує, що ВР 29 березня проголосує відставку Шокіна і вийде на формування Кабміну. Про це він повідомив під час спілкування з журналістами в кулуарах Ради, яке транслював телеканал “112 Україна“.

“Я сподіваюся, що звіт 29. Вже там кажуть, що “Укрпошта” мобілізувалася і через тиждень принесе лист Шокіна, і ми відставку проголосуємо (тому що до Різницької тут дорога не близька) і вийдемо на формування уряду. Я думаю, що ідея швидше зробити і провести дострокове засідання. Я не за цю ідею, тому що якщо ви місяць не можете домовитися, то за два дні я сумніваюся, що зможуть домовитися. Швидше за все, тема уряду буде знову темою пленарного засідання через тиждень. Якщо домовляться, то дай Бог наступного тижня”, – зазначив Томенко.

На питання журналістів про те, чи допускає Томенко, що відставка Шокіна – це елемент торгів за відставку Яценюка, депутат відповів: “Схоже, що це складна гра з багатьох пазлів. Вона пов’язана з тим, що поле для призначень дуже велике, це складна гра, це традиційна українсько-візантійська політична гра, де обговорюються не прізвища, а обговорюються клітинки”.