Микола Томенко: Група депутатів “під коксом” написала українським папуасам, як будувати країну [Відео]

18 Березня 2016 05:40
112.ua

112.ua

Коментар позафракційного депутата Миколи Томенка в кулуарах парламенту:

Мене постанова турбує, про яку і журналісти не говорять, і це мене взагалі здивувало, що всі керівники фракцій, як один сказали, що ми нарешті чесно почнемо і щасливо жити, як проголосуємо постанови, які ініціювали євродепутати на чолі з Петом Коксом, про те, як парламент повинен реорганізуватися.

Я умовно називаю, що група депутатів “під коксом” написала українським папуасам, як будувати країну. Такого тексту, написаного по-дебільному, я ще не бачив у парламенті. Він за стилем неадекватний, і друге – половина тексту написана в регламенті.

Таке враження, що люди не читали регламент і вирішили це написати. Я вже не кажу про супердемократичну ідею – заборонити трансляцію погоджувальної ради. Так давайте закриємо парламент, взагалі не будемо транслювати, п’ять керівників фракцій будуть голосувати за нас усіх.

Сьогодні ця постанова стоїть, її ніхто не обговорював. Я вважаю, що журналісти, експерти повинні сказати своє слово, тому що наступною ідеєю після закриття погоджувальної ради буде скло на балконі, це абсолютно очевидно, тому що таке враження, що хотіли це зробити при Кучмі і Януковичу, ми це не дали, а тепер під егідою європейськості парламент перетворюють у радянську ВР.

Джерело: 112.ua