«День» презентує херсонцям новий глянець – Superman. Українська версія

10 Березня 2016 14:00

12825497_1110135385686241_1244172257_nВесна! Саме час поговорити про… чоловіків. Державний діяч, військовий, бізнесмен, волонтер, дипломат, громадський діяч – грані всіх цих образів по-новому відкриває березневий «Маршрут №1». «У кожні часи є свій герой. Але коли перед країною постають реальні виклики життя чи смерті (і фізичної, і національної катастрофи), перш за все потрібні люди обов’язку, честі, гідності. Зараз дуже рідко вживається це словосполучення, але найбільш запитані нині – люди моральні. Мій герой – це людина, яка знає, що таке совість і яка може піти проти «хвилі», коли всі навколо роблять інакше. У котрої моральний імператив всередині каже: «Ні. Я інший», – пише у своїй колонці головний редактор «Дня» Лариса Івшина. Тож новий глянець задає планку і показує не тільки тих, хто її досяг, а й те, як це варто зробити самому. Ексклюзивно для «Маршруту № 1» про свої «7D стратегічного мислення» та «секрет оптимізму» розповів державний діяч Євген Марчук.

Турбуючись про сильну стать, команда «Маршруту №1» (яка, між іншим, переважно складається саме з жінок!) зібрала чимало лайфхаків: які місця планети найбільше чекають на відчайдухів, чим обов’язково має снідати справжній чоловік, як стати супербороданем – адже саме вони, виявляється, привертають найбільше жіночих поглядів у товаристві. Випуск «Superman. Українська версія» також розширює горизонт, розповідаючи, які є родзинки чоловічого виховання у різних країнах світу і як вони формують «джентльменів» і «самураїв».

Яким чоловікам варто дарувати квіти? Яку «дрібничку» треба зробити українцям, щоб претендувати на членство у Британській співдружності? Шукайте відповіді на ці питання у новому «Маршруті №1» вже цієї п’ятниці. Купуйте журнал у херсонських кіосках преси, замовляйте на сайті «Дня» www.day.kiev.ua чи за телефоном відділу реалізації (044) 303 96 23.