У Херсоні проходить чемпіонат області з рукопашного бою

5 Березня 2016 12:54

hUGRSxZoyCgСьогодні, 5 березня, в Палаці молоді та студентства проходить чемпіонат Херсонської області з рукопашного бою серед дітей та юнаків від 6 до 16 років у різних вагових категоріях. Турнір є відбірковим на чемпіонат України, на основі результатів змагань буде сформована збірна Херсонщини. У турнірі приймають участь представники 8 спортивних клубів  з Херсона, Новотроїцька, Скадовська, Берислава, Генічеська та інших населених пунктів області.

Перед офіційним стартом змагань присутнім глядачам та маленьким спортсменам продемонстрували технічну майстерність тренери та старші спортсмени, серед яких є чемпіони області, України та міжнародних турнірів.

Понад 150 хлопчиків та дівчаток демонструють майстерність на двох татамі. З привітальним словом до учасників змагань звернувся головний суддя, заступник начальника управління молоді та спорту виконавчого комітету Херсонської міської ради Молодченко Микола Вікторович.

Право відкрити змагання було надано президенту обласного дитячо-юнацького клубу бойових мистецтв «Фенікс», депутату Херсонської міської ради, члену фракції «Солідарність», очільнику Херсонського представництва Фонду «Рідна країна» Михайлу Линецькому.

Михайло Валерійович подякував тренерам та батькам за увагу до фізичного здоров’я та патріотичного виховання дітей. Також у переддень жіночого свята депутат зазначив: «Українські дівчата окрім того, що є найвродливішими та найрозумнішими ще й здатні постояти за себе завдяки гарній фізичній підготовці, зокрема вмінням з рукопашного бою».

Михайло Линецький побажав учасникам пройти змагання без травм і дотримуватися Олімпійського принципу – Нехай переможе найсильніший!

Також очільник Херсонського представництва Фонду «Рідна країна» передав спортивне спорядження для маленьких бійців.

Більш детально про результати читайте після завершення змагань.

qGKfDjb4T4k

phlvYyqleXo

“Рідна Херсонщина”