Учні профтехнічних закладів Херсона вчилися себе захищати

19 Лютого 2016 10:33
socioprostir.org.ua

socioprostir.org.ua

Навчився сам – передай знання своєму другу. Саме такий підхід в роботі впроваджує команда Херсонського обласного тренінгового центру «Вектор розвитку».

11-12 лютого 2016 року відбувся дводенний тренінг для активних та вмотивованих учнів, які надалі за методикою «рівний – рівному» здійснюватимуть превентивну роботу серед однолітків в своїх навчальних закладах.

Одночасно, пройшов дводенний тренінг для представників з числа соціальних педагогів, заступників з виховної роботи, психологів.

socioprostir.org.ua

socioprostir.org.ua

У тренінгах взяли участь 37 осіб – 25 учнів та 12 вчителів, психологів та соціальних працівників. Навчання спрямоване на ознайомлення та впровадження теми профілактики торгівлі людьми за методикою «рівний – рівному».

Заходи реалізував Херсонський обласний тренінговий центр «Вектор розвитку» у межах проекту «Підвищення обізнаності вразливих дітей та молоді, які навчаються в професійно-технічних закладах Херсонської області, щодо безпечної міграції та працевлаштування» за фінансуванням Міністерства міжнародних справ Канади та підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні.

Проект реалізується у партнерстві з Управлінням освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації, Херсонським обласним Центром зайнятості та Обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.