Михайло Линецький: «Здоровий глузд переміг політичні гасла»

18 Грудня 2015 17:42
Фото Тараса Бузака

Фото Тараса Бузака

Сьогодні, 18 грудня, відбулося засідання ІІІ сесії міської ради VII скликання. Було прийнято рішення про утворення постійних комісій міської ради VII скликання та затвердження Положення про них, обрано голів постійних комісій та затверджено їх склад. Депутати проголосували за утворення виконавчого комітету міської ради і, що важливо, було обрано секретаря Херсонської міської ради VII скликання – Олену Урсуленко.

Очільник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка «Рідна країна», депутат Херсонської міської ради, член фракції «Солідарність» Михайло Линецький розповів про своє бачення результатів пленарного засідання сесії.

“Під час важливих кадрових рішень та обрання секретаря міської ради депутатський корпус довірив мені очолити лічильну комісію. На мою думку, сьогодні здоровий глузд переміг політичні гасла, а забаганки окремих депутатів відійшли на другий план. Народні обранці зосередилися на тому, що час на затвердження бюджету міста спливає, й тому нагальним постало питання прийняття кадрових рішень. Крім того, хочу відзначити, що кандидатура Олени Борисівни Урсуленко на посаду секретаря міськради знайшла підтримку у представників майже всіх депутатських фракцій. Легітимність і кредит довіри до секретаря грунтується на переконливій підтримці депутатського корпусу, адже за Олену Борисівну свої голоси віддали дві третини депутатів. Усі голосування пройшли чітко й злагоджено, без суперечок і образ, на чому акцентував увагу, присутній на засіданні ради, народний депутат Олександр Володимирович Співаковський”, – прокоментував “Рідній Херсонщині” Михайло Линецький.

Фото Тетяни Бойко

Фото Тетяни Бойко

“Також хочу відзначити, що при розподілі посад голів комісій враховувалися не тільки фаховість, досвід та професійні якості депутатів, а й політичні вподобання усіх мешканців нашого міста. Адже представники майже усіх фракцій отримали посади голів комісій. Крім того, кожен депутат визначився з комісією виходячи зі своєї фаховості, досвіду та передвиборчих програм. Тож, очікуємо підпису міського голови під рішеннями сесії міськради і найближчим часом всі депутати готові приступити до ефективної і злагодженої роботи на користь усіх херсонців”, – додав Михайло Валерійович.

 “Рідна Херсонщина”