Михайло Линецький прокоментував друге пленарне засідання ІІ сесії Херсонської міської ради VII скликання

10 Грудня 2015 09:07
facebook.com

facebook.com

8 грудня 2015 року відбулось друге пленарне засідання ІІ сесії Херсонської міської ради VII скликання. Очільник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка «Рідна країна», депутат Херсонської міської ради, член фракції «Солідарність» Михайло Линецький розповів про своє бачення результатів пленарного засідання сесії.

«За кілька днів до сесії міськради проти нашої фракції розгорнулася справжня пропагандистська кампанія. У засобах масової інформації та соціальних мережах депутатів фракції «Солідарність» звинувачували у тому що ми об’єдналися з «Опозиційним блоком». Але всі недоброзичливці не отримали такої «очікуваної» сенсації. Наша фракція чітко й послідовно дотримується позиції президента Петра Олексійовича Порошенка про неприпустимість створення «неприродних» антиукраїнських коаліцій у радах всіх рівнів», – сказав Михайло Валерійович.

У ході засідання сесії було прийнято рішення про утворення 10 постійних комісій міської ради VII скликання та затверджено Положення про них; обрано голів цих постійних комісій міської ради; розглянуто заяви депутатів міської ради про включення їх до складу постійних депутатських комісій.

«На мою думку, голів комісій обрано справедливо з врахуванням фахових і професійних якостей. Депутати виконали порядок денний, усі питання були проголосовані й, що головне, було створено необхідні органи для роботи на користь громади, ми маємо працездатні комісії та виконком. Також, я з упевненістю можу сказати, що у Херсонській міській раді є стійка більшість створена з проукраїнських сил. Закликаю усіх депутатів плідно попрацювати, щоб в Новий рік наше місто ввійшло охайним, а херсонці вчасно отримали заробітну плату та соцвиплати », – додав Михайло Линецький.

Крім того, Михайло Валерійович зазначив, що дуже приємним моментом на засіданні сесії було нагородження трьох військовослужбовців 11-ої окремої бригади армійської авіації нагрудним знаком «Учасник бойових дій». Нагадаємо, що дана подія стала можлива за сприяння Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка «Рідна країна».

“Рідна Херсонщина”