“Рідна країна” продовжує допомагати херсонським військовим

9 Грудня 2015 18:11

kraina-logo-selХерсонське представництво Фонду Миколи Томенка “Рідна країна” неодноразово надавало всебічну адресну допомогу нашим військовим. Ми вже понад півтора роки тісно співпрацюємо з батальйоном охорони військового аеродрому 11-ої окремої бригади армійської авіації та підполковником Ігорем Зосименком.

Нещодавно військові звернулися до Фонду по допомогу. На території військової частини бійці взялися за будівництво та облаштування караульного приміщення. Але як часто буває, на повноцінне виконання роботи не вистачає найнеобхіднішого – коштів.

На заклик наших друзів відгукнувся очільник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка “Рідна країна”, депутат Херсонської міської ради, член фракції “Солідарність” Михайло Линецький. Завдяки Михайлу Валерійовичу Фонд віднайшов можливість зробити внесок у будівництво караульного приміщення. На зібрані кошти були придбані будівельні матеріали, котрі ми передали командиру батальйону охорони військового аеродрому Ігорю Зосименку.

“Ми тісно співпрацюємо з нашими друзями вже понад півтора роки. Я вважаю, що допомагати захисникам Батьківщини – це мій соціальний обов’язок не тільки як підприємця, але і як патріота. Я з упевненістю можу сказати, що на цьому співпраця не закінчується, представництво Фонду і надалі буде підтримувати військових. Закликаємо херсонців бути небайдужими до проблем нашої армії!”, – наголосив Михайло Линецький.

Будівництво караульного приміщення

Будівництво караульного приміщення

Тарас Букрєєв, “Рідна Херсонщина”