Нарешті витрачання сотень мільйонів гривень на безкоштовний піар чиновників буде зупинено, — Томенко

25 листопадаа 2015 07:02
obozrevatel.com

obozrevatel.com

Про це сказав народний депутат України, співавтор проекту Закону про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації (реєстр. № 1123) Микола Томенко, коментуючи ухвалення цього законопроекту в цілому.

Як відомо, «за» роздержавлення ЗМІ проголосувало сьогодні 260 народних депутатів.

Він наголосив, що цей законопроект треба було ухвалити ще два роки тому, коли він виносився на розгляд парламенту. «Але тоді частина представників нової, постмайданної влади вирішила скористатися ресурсом попередньої влади, і тому голосування за цей законопроект було провалено у другому читанні», – нагадав Микола Томенко.

Він висловив переконання щодо необхідності сьогодні, в умовах, коли треба рахувати кожну державну копійку, зупинити витрачання сотень мільйонів гривень з Держбюджету на піар місцевих чиновників та влади загалом.

Для прикладу Микола Томенко згадав, що лише для Києва цього року було передбачено 35 мільйонів гривень на комунальні медіа, що фінансуються з бюджету. «І це лише по Києву, тож можна лише уявити масштаби витрачання бюджетних коштів на піар чиновників по всій Україні», – підсумував М. Томенко.