Херсонцям пропонують долучитися до Глобального кліматичного маршу

6 листопадаа 2015 09:12
opogode.ua

opogode.ua

30 листопада світові лідери зустрінуться в Парижі і почнуть переговори по укладенню кліматичної угоди. Тому, день раніше, люди з усього світу вийдуть на вулиці, щоб закликати владу на всіх рівнях перейти на 100% чисту енергію.

Цю ініціативу запровадила глобальна громадська організація Avaaz. Вона підрахує загальну кількість учасників по всьому світу. Передбачається, участь мільйонів людей з тисяч міст зі всього світу. 29 листопада разом з іншими активними громадянами світу, на вулиці вийдуть і херсонці, аби закликати владу України впроваджувати заходи, спрямовані на боротьбу зі зміною клімату.

Запрошуємо Вас долучитися до Глобального кліматичного маршу у Херсоні! Ми об’єднаємося, щоб покласти край ері викопних джерел енергії і перейти на 100% чисту економіку і безпечну енергетику.

11.00 – Збір на площі біля Херсонського обласного драматичного театру ім. М. Куліша. Там можна з допомогою волонтерів виготовити плакати, отримати листівки з висвітленням жахливих наслідків використання викопних джерел палива та ін.

12.30 – Глобальний кліматичний марш

Марш стартує від площі біля Драматичного театру. Фінішує у Міському парку, «біля дуба».

Не залишайтеся байдужими! Збережіть своє майбутнє!