В останньому офіційному матчі цього року херсонський “Кристал” здобув перемогу

1 листопадаа 2015 10:53
fckristal.com

fckristal.com

На стадіон у цей день прийшло небагато глядачів. Прохолодна, хоча і сонячна погода не привабила їх провести «Кристал» на зимові канікули в чемпіонаті. Але для кількохсот присутніх городян команда продемонструвала непогану гру і здобула заслужену перемогу.

Про свої наміри на успішний підсумок господарі заявили вже на третій хвилині. Сергій Цой потужним ударом зі штрафного відкрив рахунок у матчі. Незабаром Цой підстеріг вихід Філіпенка і вирішив перехитрити кіпера гостей дальнім ударом. Але м’яч влучив у стійку.

Після цього епізоду гра заспокоїлась. Білоцерківці шукали свої моменти біля воріт суперника. І час від часу загострювали гру. Кілька кутових і флангових атак змусили похвилюватися прихильників «Кристала». Двічі після гострих виходів нападників гостей виручав Касперович.

Яскравою була й кінцівка тайму. У «Арсенала-Київщини» міг відзначатися Шваб ударом зблизька, але воротар херсонців зіграв надійно. «Кристал» відповів не менш гостро. Барладим вирвався у контрнаступ правим флангом, пробив, але Філіпенко парирував цей удар. На добиванні момент міг завершити Білоусов, та Гетьман у підкаті врятував свою команду від другого пропущеного голу.

Швидким взяттям воріт «Кристал» хотів розпочати і другий тайм. І шанс підопічні Шевцова створили. Овчинніков віддав по флангу на Білоусова, той обіграв суперника і зручно покотив до центру штрафного майданчика на Барладима. Андрій проби над воротами.

Незабаром гості створили кілька своїх моментів і, якби витиснули з них бодай гол, могли розраховувати на кращий результат. На вістрі кілька разів опинявся Федосов. Його удар впритул дивом парирував Касперович, після кутового воротрар «Кристала» знову вступив у гру. Ще за кілька хвилин нападник білоцерківців не влучив у ворота, атакуючи лівим флангом.

В залишок часу гострішими були херсонці. Спочатку вони забили другий гол. Михайленко скористався зручним пасом партнера з лівого флангу і несильно, але дуже точно пробив у нижній кут. Незабаром вихід віч на віч змарнував Гливий. Крім того, «Кристал» створив кілька хороших моментів, атакуючи флангами. Однак збільшити перевагу не вдалося.

У звітному 15 турі «Кристал» здобув шосту перемогу. Інші дев’ять матчів херсонці програли. Не звівши жодного поєдинку до нічиєї, «Кристал» залишається найбезкомпроміснішою командою другої ліги. На змову перерву «Кристал» іде на десятій сходинці у турнірній таблиці.

Чемпіонат України

Друга ліга

15 тур

 «Кристал» – «Арсенал-Київщина» – 2:0 (1:0).

31 жовтня, м. Херсон, стадіона «Кристал», 14:00.

Арбітри: І. Салаш, (Калуш), Д. Романов (Дніпропетровськ), К. Кожуріна (Кривий Ріг), П. Сальніков (Херсон).
Спостерігач арбітражу: В. Звягінцев (Одеса).

«Кристал»: Касперович, Фетісов, Бічевой, Худченко, Овчинніков, Цой, Михайленко, Мартян (І. Шевцов, 86), Барладим (Ліпін, 90+4), Білоусов, Гливий (Ленський, 79).
Запасні: Чакляров, Сальвай, Берест.
Тренер: Сергій ШЕВЦОВ.

«Арсенал-Київщина»: Філіпенко, Гетьман, Шеремет, Куба, Антонюк, Андрєєв, Коновалов (Пилипенко, 69), Шваб, Череда, Желюк, Федосов.
Запасні: Скворцов, Чорномаз, Литвиненко, Мелюшко.
Тренер: Віталій РОЗГОН.

Голи: Цой (3), Михайленко (63).
Попередження: Гетьман (8), Коновалов (45+1), Куба (48), Пилипенко (74).

ФК «Кристал»