На Херсонщині відбулися навчання ЗСУ

13 Жовтня 2015 08:22

dsc_0602

Заходи були організовані в Генічеському районі, що межує з АР Крим. У ході навчань відпрацьовувалася взаємодія підрозділів ЗСУ для відбиття агресії противника, зокрема – в прикордонному районі. «У навчаннях були задіяні високомобільні десантні війська, авіація, бронетехніка, військові підрозділи, що дислокуються на території Генічеського району, керівництво району, співробітники військкомату, СБУ, рятувальники та інші. На навчаннях був присутній начальник Генерального штабу генерал-полковник Віктор Муженко», – повідомляє місцеве інтернет-видання «Новий візит».

dsc_0587

У ролі умовного агресора виступили бійці 25 батальйону, які дислокуються на території Генічеського району. Для їх «ліквідації» з літаків були скинуті групи десантників і бронетехніка. Також в районі навчань працювали бойові вертольоти і штурмова авіація.

Як повідомляє «Новий візит», навчальна військова операція стала несподіваною для мешканців Генічеська і прилеглих сіл. Дехто сприйняв польоти військових літаків як агресію з боку Росії. Втім, невдовзі очевидці навчань і місцеві ЗМІ розповіли, що відбувається насправді.

dsc_0550

Іван АНТИПЕНКО, «День»

Фото Олександра Косенка