Херсонське представництво Фонду “Рідна країна” допомогло облаштувати офіс Громадської організації “Зірка”

9 Жовтня 2015 11:41
DSC_4285

Очільник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка “Рідна країна” Михайло Линецький та підполковник Ігор Зосименко

Згідно Мінським домовленостям на Донбасі припинилися активні бойові дії. Але залишається ряд невирішених проблем пов’язаних з військовими діями на Сході нашої держави. Однією з таких проблем є доля демобілізованих, адже часто вони потребують психологічної та юридичної підтримки.

Завдяки Херсонській обласній державній адміністрації та Херсонській міській раді питання підтримки демобілізованих частково вирішується. Крім того, успішно функціонують обласне представництво Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, а також створена пів року тому громадська організація ветеранів-учасників антитерористичної операції «Зірка». Організація створена на базі другого батальйону охорони 11-го окремого полку армійської авіації і має на меті об’єднати ветеранів АТО. Очолює організацію командир 2-го батальйону, давній товариш Фонду “Рідна країна”  підполковник Ігор Зосименко.

«Головна мета ГО «Зірка» – інформаційна підтримка військовослужбовців, захист прав і свобод учасників АТО та їхніх сімей, а також допомога родинам загиблих героїв. Крім того, члени об’єднання ставлять за мету проводити військово-патріотичне виховання херсонської молоді», – зазначає Ігор Зосименко.

Нещодавно Ігор В’ячеславович звернувся по допомогу до Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка “Рідна країна”. У військових гостро стало питання облаштування офісу ГО “Зірка” оргтехнікою.

На заклик наших друзів відгукнувся очільник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка “Рідна країна”, кандидат у депутати Херсонської міської ради від Блоку Петра Порошенка “Солідарність” Михайло Линецький. Фонд надав військовим необхідну оргтехніку та кошти на придбання форми для працівників офісу.

Комбат висловив подяку Фонду “Рідна країна” та Михайлу Линецькому за оперативне вирішення проблеми.