До уваги інститутів громадянського суспільства Херсонської та Миколаївської областей!

27 Вересня 2015 14:20
socioprostir.org.ua

socioprostir.org.ua

Запрошуємо до участі у Форумі «Громадські об’єднання – рушійна сила змін в громаді!», який відбудеться 30 вересня 2015 року в м.Херсоні в межах проекту «Локальні НДО для розвитку громад».

У програмі Форуму – успішні історії та ефективні практики реалізації місцевих ініціатив, цікаві майстер-класи та тематичні обговорення за участю експертів. Тематика різноманітна – від волонтерства до співпраці з владою, від вивчення потреб громади до моніторингу результативності локальних проектів.

Щоб зареєструватися для участі у Форумі, заповніть, будь ласка анкету за посиланням:http://goo.gl/forms/iRuVHW9ffk

Реєстрація триває до 27 вересня включно.

Кількість учасників Форуму обмежена. Представники громадських організацій та ініціативних груп, які пройшли відбір до участі у Форумі, отримають підтвердження реєстрації до 28 вересня включно.

МО «Нова генерація» забезпечує відшкодування коштів на проїзд до місця проведення заходу та харчування учасників.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Сілюкової Оксани, координатора проекту «Локальні НДО для розвитку громад» за телефоном (066)3339482 або за електронною поштою ksenia6776@gmail.com

Захід організовано в межах проекту «Локальні НДО для розвитку громад» за фінансування Національного Фонду в підтримку демократії США (NED). Зазначений проект впроваджено з жовтня 2014 року по вересень 2015 року Херсонською молодіжною організацією «Нова генерація».