Оборону Херсонської області посилять блокпостами МВС [Відео]

16 Вересня 2015 10:22
mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Міліцейські блокпости з’являться на всіх ключових трасах в Херсонській області.

Про це у вівторок, 15 вересня, під час огляду блокпоста “Пассат” в межах робочої поїздки на Херсонщину заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС України.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

“Одне із завдань, яке ми ставили для блокпоста “Пассат”, – це превентивні заходи, у разі необхідності, підготовка лінії оборони в межах компетенції МВС на ключових трасах Херсонської області. Аналогічні блокпости починають функціонувати по всій області. Все виконано найкращим чином. Система, яка сьогодні запропонована, одна з найоптимальніших для цього міста. Херсон буде відчувати себе ще більш захищеним, і це правильно”, – сказав він.

Аваков ознайомився з роботою та облаштуванням блокпоста “Пассат”, що розташований на 11 км дороги М-17 Херсон – Джанкой – Феодосія, що біля Цюрюпінська.

Як зазначили в прес-службі відомства, міністр ознайомився з процесом перевірки документів та огляду вантажу на наявність заборонених предметів.

На блокпості “Пассат” несуть службу міліціонери та бійці батальйону “Херсон”. Блокпост створений правоохоронцями за підтримки місцевих меценатів та волонтерів.