Херсонців запрошують на «Тишо-Тишо» фестиваль

9 Вересня 2015 07:02

fest19-20 вересня у сонячному Херсоні відбудеться вже другий цього року «Тишо-Тишо» фестиваль. Цього разу свято південного колориту, їжі та емоцій буде присвячено Дню міста: Херсону виповнюється 237 років.

І знову на херсонців та гостей нашого міста чекають два незабутніх сонячних дні, протягом яких усі охочі зможуть дивитися, дізнаватися, слухати, торкатися і, звичайно ж, пробувати на смак.

Організатори фестивалю (ХерсON, ТІЦ «Херсон» та Ассоцiацiя «Туризм Херсону», ТОВ «Торговий Двiр») цього разу проводять ще більш ретельний відбір найколоритніших учасників з Херсона, Миколаєва та Одеси. І незважаючи на це, учасників буде ще більше, ніж минулого разу.

Також і сам «Тишо–фест» виріс і став ширшим: крім уже знайомих по першому фестивалю секторів, таких як: Тишо-їжа, Тишо-туризм, Тишо-музика, Тишо-танці, Тишо-дітки, Тишо-арт, – у фестивалю з’явився новий – Тишо-лекторій. Він, у свою чергу, ділиться ще на два підсектори. Перший – це вільний лекторій, тематика якого не обмежена: будь-хто може виступити тут на заздалегідь заявлену цікаву для нього тему, а потім взяти участь у дискусії. Другим же стане круглий стіл на тему підсумків туристичного сезону 2015, а також перспектив на 2016 і 2017 роки.

Фестиваль знову буде розкривати в Херсоні гастрономічний, туристичний, творчий потенціал всього Південного регіону України.

Нагадаємо, що перший «Тишо-фестиваль» відбувся в цьому році 30-31 травня. Організатори пообіцяли, що він стане традиційним заходом на Півдні України.

Офіційна Статистика першого фестивалю:

За два дні фестиваль відвідали, за рiзними оцiнками, від 15000 до 20000 людей.

У ньому взяли участь 60 проектів різних напрямків, таких як: гастрономія, народнi ремесла, музика, танці, дитяча творчість, туризм.

Фестиваль відвідали більше ніж 30 журналістів різних медіа регiонального та всеукраїнського значення.

Органiзаторам вдалось досягти широкої географії участників (Херсон, Київ, Кіровоград, Миколаїв, Одеса, Запоріжжя та інші)

Отже – 19-20 вересня в Херсоні на набережній Дніпра (пр.Ушакова) «Тишо-Тишо фест» знову збирає Тишо-Тишо-людей.

Час роботи фестивалю для відвідувачів:

19 вересня – 10:00 – 21:00

11:00 – офіційне відкриття фестивалю

20 вересня – 10:00 – 20:00

18:00 – офіційне закриття фестивалю

18:15 – відкриття осінньо-зимового туристичного сезону

Тишо – Тишо групи в соцмережах:

Фейсбук – https://www.facebook.com/tishofest?fref=nf

ВКонтакте – https://vk.com/tishotisho

Всю Тишо-Тишо інформацію для учасників, гостей та преси можна отримати за телефоном +38 050 187 92 57