У Новій Каховці “реанімували” кінотеатр “Юність”

31 Серпня 2015 08:22
nk-online.tv

nk-online.tv

Роботу великої зали кінотеатру «Юність» відновлено. Відтепер як маленькі, так і дорослі новокаховчани зможуть насолоджуватися новинками світового та вітчизняного кінематографу. Прем’єрний показ фільмів відбуватиметься як тільки-но стрічки з’являтимуться в українському прокаті. Нарешті з’явилися інвестори, які взялися за «реанімацію» кінотеатру у Новій Каховці. Це відома мережа «Кінопалац», яка сьогодні налічує близько 20 кінотеатрів у різних містах України.

– Пошуком нових підприємців, які б могли відкрити друге дихання кінотеатру, ми займалися давно. Довгий час орендарем, з яким співпрацювали, був Сергій Ютін. Він зробив великий внесок у розвиток цієї справи, за що ми йому вдячні. А зараз його естафету перейняли нові орендарі. Нарешті, відбудеться довгоочікуване відкриття великої зали, оснащеної новим цифровим обладнанням, яке напередодні було встановлено, – розповіла директор КП «Міський кінотеатр «Юність» Галина Гірна. – Для міста відновлення кінотеатру має неабияке значення. Почнемо з того, що аналогічними культурно-соціальними закладами можуть похвалитися навіть не всі обласні центри, а за районні – що й говорити. В «Юності» встановлений унікальний за технічними параметрами екран, який до того ж є одним з найбільших в Україні. А завдяки новому обладнанню для нас відкриваються дуже широкі можливості. Так, наше місто невелике, але, впевнена, що бажаючі приємно і корисно провести час знайдуться. Показ фільмів у 3D, 2D-форматі та ще багато чого цікавого чекає новокаховчан.

Вельми оптимістичні прогнози й у представників «Кінопалацу». Розкруткою кінотеатру займатимуться серйозно. Наразі активно розробляються рекламні проекти, завдяки яким мешканці та гості Нової Каховки зможуть дізнаватися графік переглядів та інформацію про нові прем’єри тощо.

Розклад сеансів 3 27 серпня по 2 вересня

10.30 –«Упс.. Ной відплив!»

12.10 –«Фантастична четвірка»

14.00 – «Упс.. Ной відплив»

15.40 – “Канікули”

17.30 – «Упс.. Ной відплив!»

19.10 –”Канікули”

21.00 – «Фантастична четвірка»