Херсонський «Кристал» зазнає першої поразки в чемпіонаті

16 Серпня 2015 15:24

mllxxGzizgk

У четвертому турі херсонці поступилися київському «Арсеналу».

Команда Сергія Шевцова створила цілу низку гольових моментів протягом матчу. Гості добре виглядали в атаці, швидко долали центр поля, нагнітали ситуацію біля чужих воріт із флангів, але у підсумку не втримали переможний рахунок.

Варто зазначити, що у цій грі «Кристал» залишився без прямого керівництва головного тренера, якого було відсторонено після вилучення у минулому матчі.

Після кількох непоганих атак, на 31 хвилині херсонці відзначились забитим м’яче. Чудовий удар вийшов у Романа Ленського. Наш досвідчений півзахисник хитро пробив зі штрафного, обвівши стінку і поклавши м’яча точно у верхній кут.

У другому таймі господарі швидко зрівняли рахунок. На 54 хвилині свого шансу не втратив Роман Адаменко і використав помилку гостей при обороні.

Під кінець матчу херсонці створили ще кілька непоганих нагод. У поперечину двічі пробивав Цой, на ударну позицію виходили Мартян, Гливий, Білоусов але у вирішальний момент їм завадили захисники суперника або власна неточність.

Натомість господарі свій момент не змарнували. Одна з останніх атак принесла успіх завдяки точному удару Ковталюка.

Після чотирьох поспіль перемог у новому сезоні «Кристал» зазнає першої поразки в чемпіонаті. 23 серпня на підопічних Сергія Шевцова чекає випробування луганською «Зорею» у кубковому протистоянні. Приходьте підтримати «Кристал».

sJDZHxq95KM

Чемпіонат України

Друга ліга

4 тур

«Арсенал-Київ» – «Кристал» – 2:1 (0:1).

15 серпня, м. Бориспіль, стадіон «Колос», 18:30.

Судді: Омельченко О., Соботюк Р., Дорошенко В., Деревінський О.

Спостерігач арбітражу: Кревський О.

«Арсенал-Київ»: Копаліані, Журба, Адаменко, Карпенко, Оджукву, Васалатій (Домбровський, 72), Дорофєєв, Черненко (Ковталюк, 56), Бровко, Тименко, Панфілов (Брижчук).
Запасні: Іванов, Менжега, Мірошников, Нікітенко.
Генеральний менеджер: Ангел ЧЕРВЕНКОВ.

«Кристал»: Касперович, Бічевий, Хомутов, Поплавка, Худченко, Ленський, Михайленко (Сальван, 90), Білоусов (І. Шевцов, 85), Цой, Гливий (Козаченко, 77), Мартян.
Тренер: Сергій ШЕВЦОВ.
Запасні: Чакляров, Берест, Овчинников.

Голи: Адаменко (54), Ковталюк (87) – Ленський (31).
Попередження: Хомутов (11), Худченко (22) – Дорофєєв (80), Ковталюк (87).

WmvTRLFxPKg

ФК «Кристал»

Фото прес-служби ФК «Арсенал-Київ»