Друга група дітей бійців АТО з Прикарпаття приїхала відпочивати на Херсонщину

1 Серпня 2015 14:25
galychankaif.com.ua

galychankaif.com.ua

Сьогодні, 1 серпня, друга група дітей із сімей бійців АТО та активістів з Прикарпаття приїхала відпочивати на узбережжя Чорного моря Херсонської області, повідомляє Херсонська ОДА.

88 дітей з чотирьох районів Івано-Франківщини будуть відпочивати й оздоровлюватися в смт. Лазурне на базі відпочинку «Прибережний».

Супроводжують групу працівники управління освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

«Наші діти із нетерпінням чекали цієї подорожі, адже багато хто з них ще ні разу не бували на морі. Окрім тих, чиї батьки перебувають чи вже демобілізовані із зони АТО, до групи приєдналися діти, у сім`ях яких проживали херсонці та ті, хто приймав активну участь у зустрічі та організації відпочинку гостей південної України», – відзначив головний спеціаліст  управління освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації Василь Палійчук.

Василь Палійчук відзначив про те, що згідно із домовленістю між Херсонською та Івано-Франківською облдержадміністраціями діти Херсонщини під час весняних шкільних канікул вже відпочивали на Прикарпатті, проживаючи у родинах місцевих жителів.

Маленькі прикарпатці  із захватом кажуть про те, що їм дуже подобається мальовнича природа Херсонщини, велика кількість водойм та особливо Дніпро.

Такий змістовний відпочинок став можливим завдяки підтримці благодійників та організаційній роботі обласних та районних адміністрацій обох областей. Частину путівок надали безкоштовно оздоровчі табори.

Сьогодні ж, о 7.00,  три автобуси дітлахів у супроводі міліції вирушили з Херсона далі – відпочивати й оздоровлюватися на чорноморське узбережжя, де на них впродовж 10 днів чекає цікава розважальна програма та знайомство з традиціями Херсонщини.

Нагадаємо, що перша група дітей з Прикарпаття завітала на Херсонщину, провівши літній відпочинок на Азовському морі на базі оздоровчих таборів «ім. І.Кулика» та «Орльонок» у період з 5 по 16 липня 2015 року.