Українські виші мають оприлюднити обсяг держзамовлення

18 Липня 2015 16:20
osvita.ua

osvita.ua

Міністерство освіти і науки звернулося до керівників вищих навчальних закладів з проханням розмістити на офіційних сайтах навчальних закладів інформацію щодо доведеного обсягу державного замовлення на прийом і випуск фахівців. Відповідний лист підписано першим заступником міністра Інною Совсун.

У Міносвіти повідомляють, що обсяг державного замовлення у розрізі освітньо-кваліфікаційних рівнів розміщено на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України у рубриці “Вступна кампанія 2015”.

Також керівники ВНЗ мають забезпечити роздрукування доведеного обсягу на прийом і випуск фахівців для використання його приймальними комісіями під час проведення вступної кампанії.

Як відомо, напередодні початку вступної кампанії Міністерством освіти і науки було затверджено обсяг державного замовлення на підготовку та випуск фахівців з вищою освітою у 2015 році для підпорядкованих відомству вищих навчальних закладів.

Обсяг державного замовлення затверджено на підставі рішення Конкурсної комісії МОН.

Ознайомитися з обсягами державного замовлення на підготовку та випуск фахівців з вищою освітою у 2015 році для вищих навчальних закладів можна у наказі МОН № 728 від 09 липня 2015 року.

Для отримання інформації про вступну кампанію 2015 року приєднуйтесь до групи Абітурієнт 2015 Вконтакте або Освіта.ua на Facebook.

Джерело: osvita.ua