Херсонський «Кристал» провів черговий контрольний матч

17 Липня 2015 13:30
fckristal.com

fckristal.com

Херсонці провели черговий контрольний матч.

Після кількох вихідних команда Сергія Шевцова знову приступила до тренувань. 15 липня «Кристал» провів ще один контрольний поєдинок проти місцевої команди «Восход-Віконда». З аматорами представники другої ліги розібралися без проблем, відзначившись у воротах суперника дев’ятьма голами.

У складі «зелено-біло-синіх» зіграли чимало футболістів, які перебувають на перегляді, а також місцеві молоді виконавці, які в попередніх іграх менше виходили на поле.

Попри крупну перемогу, на перерву «Кристал» пішов з мінімальною перевагою в рахунку. На два голи Мартяна суперник відповів сильним дальнім ударом у «дев’ятку».

Та вже у другому таймі тотальна ігрова перевага «Кристала» втілились у сім м’ячів. Хет-трик оформив Мартян, таким же результатом відзначився і Козаченко. Гливий забив двічі, а ще один гол на рахунку Бічевого.

Контрольний матч

«Кристал» – «Восход-Віконда» – 9:1 (2:1)

15 липня, м. Херсон. 19.00

Голи («Кристал): Мартян (19, 27, 65), Козаченко (53, 80, 82), Гливий (61, 72), Бічевой (75).

«Кристал»: Травкін, Сальвай (Худченко), Берест (Чернов), Шешеня (Поплавка), Фетісов, Ленський (Бічевой), Михайленко (Потужний), І. Шевцов (Хомутов), Владика (Козаченко), Мартян, Старовойт (Гливий)

Тренер: Сергій Шевцов.

fckristal.com

fckristal.com