Херсонський «Кристал» завершив другий етап зборів

14 Липня 2015 14:00
fckristal.com

fckristal.com

Черговим контрольним матчем «Кристал» продовжив міжсезону підготовку до нового сезону, який, нагадаємо, стартує для нашої команди вже 22 липня кубковим матчем з «Реал Фармою».

Підопічні Сергія Шевцова обіграли аматорський колектив з села Бехтери Голопристанського району. «Кристал» впевнено здолав суперника, забивши шість «сухих» голів.

У першому таймі відзначились Хомутов (з подачі від кутового прапорця від Цоя) та Козаченко, якому асистував Барладим. Після перерви херсонці розписалися у воротах «Бехтер» ще чотири рази. Дублем на 50-й та 90-й хвилинах відзначився Гливий. Ще по одному результативному ударові на рахунку Барладима і Фетісова.

Цим поєдинком «Кристал» закінчив другий етап літніх зборів. Команда матиме кілька вихідних, але вже з найближчого вівторка знову приступить до тренувань.

Тренерським штабом ведеться робота по селекції і комплектації складу. До першого офіційного матчу заплановані нові контрольні матчі. Про них ми повідомимо в наступних публікаціях.

Контрольний матч

«Бехтери» – «Кристал» – 0:6 (0:2)

11 липня, с. Чулаківка. 17.00

Голи: Хомутов (40), Козаченко (45), Гливий (50, 90), Барладим (70), Фетісов (78).

«Кристал»: Касперович, Кравченко (Сальвай), Хомутов (Михайленко), Худченко, Шешеня, Цой, Ленський, Шевцов (Бічевой), Гливий, Козаченко (Фетісов), Барладим.

Тренер: Сергій Шевцов.

ФК «Кристал»