На Херсонщині встановлено 190 загальнодоступних кнопок екстреного виклику міліції

6 Липня 2015 11:03
mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Державна служба охорони при УМВС України в Херсонській області рекомендує громадянам, стосовно яких були вчинені неправомірні дії, або стали свідками правопорушення, дотримуватися наступного алгоритму:

1. Не втрачати самоконтроль і негайно телефонувати в міліцію.

2. Якщо немає можливості зателефонувати 102, потрібно подивитися, чи є на найближчих будівлях в Херсоні або в районних центрах інформаційні наклейки “Терміновий виклик міліції”. У цих приміщеннях встановлені загальнодоступні кнопки екстреного виклику міліції Державної служби охорони.

3. Громадянину достатньо звернутися до співробітника об’єкту з проханням викликати міліцію для надання необхідної правової допомоги. Адміністрація об’єкту використовує “тривожну” кнопку виклику.

Найближча група затримання ДСО після натискання КТС (кнопки тривожного сповіщення) прибуде до місця виклику протягом 3-5 хвилин, а то й раніше!

Сьогодні більшість таких кнопок встановлені на територіях об’єктів, в магазинах, аптеках, пунктах обміну валют охороняються ДСО.

Всього таких тривожних кнопок на Херсонщині понад 190.

Начальник УДСО при УМВС України в Херсонській області підполковник міліції Борис Мудрак підкреслює: “Слід зазначити, що встановлені в громадських місцях кнопки тривожного сповіщення та екстреного виклику міліції Державної служби охорони, є ефективним заходом у забезпеченні профілактики правопорушень в громадських місцях. Це дає можливість правоохоронним органам надавати своєчасну та дієву допомогу населенню нашого краю.”

Державна служба охорони Херсонщини надає оновлені адреси, за якими ви маєте можливість звернутися з проханням натиснути кнопку екстреного виклику міліції в разі злочинних посягань скоєних на вулиці стосовно вас, ваших близьких чи оточуючих громадян.

ІНФОРМАЦІЯ

про систему екстреного виклику міліції в громадських місцях, підключені на ПЦС ДСО Херсонської області станом на 01.07.2015

(Див. Додаток 1.)

УДСО при УМВС України в Херсонській області